Rijles in een Lamborghini

Haal- en brengservice

Zelf rijden vanaf 21 jaar

Bij zeker supercar verhuur is een rijles in een Lamborghini mogelijk! Dit betekent dat je al vanaf een leeftijd van 16,5 jaar in een Lamborghini kunt rijden op de openbare weg.

Bij ons kun je een Lamborghini Gallardo huren die is uitgerust met een dubbele bediening, zo kunnen wij onder begeleiding rijlessen aanbieden aan iedereen die 16,5 jaar of ouder is. Wil je rijles in een sportauto krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De Lamborghini Gallardo

De naam ‘Gallardo’ is afgeleid van een ras stieren die vaak gebruikt wordt bij stierenvechten. De Lamborghini Gallardo heeft een 5.2 liter v10 motor met een kracht van 502pk. Deze krachtige motor geeft de Lamborghini Gallardo een topsnelheid van maar liefst 314 km/uur, ook trekt deze Italiaanse schoonheid op van 0 naar 100 km/u in een kleine 4,0 seconden.

Rijden in een sportauto onder 18 of zonder rijbewijs

Omdat onze Lamborghini is uitgerust met een dubbele bediening kunnen jongeren uit Nederland al een ritje in een Lamborghini ervaren vanaf hun 16,5 verjaardag. Dit gebeurt dan onder begeleiding maar je bent wel zelf aan het stuur! Naast je zal een ervaren rijinstructeur zitten die alles goed in de gaten houdt en razendsnel in zal grijpen waar nodig. In een Lamborghini rijden zonder rijbewijs is op deze manier uiteraard ook mogelijk

Er is geen eerdere ervaring nodig om rijles te krijgen in een Lamborghini. Het is echter wel fijn om eerst ervaring op te bouwen omdat je dan meer kunt genieten van je rijles in een sportauto.

Verjaardagscadeau

Een rijles in een Lamborghini is een ideaal verjaardagscadeau voor iemand die gek is van auto’s. Het rijden in een Lamborghini is een mooie jongensdroom en wij kunnen die jongensdroom waarmaken. Daarom is het bij ons ook mogelijk om een cadeaubon te krijgen die vervolgens aan de jarige gegeven kan worden. 

Waarom bij zeker supercar verhuur?

Tijdens de rijles bij zeker supercar verhuur zal je een ervaren rijinstructeur naast je hebben die ervoor zal zorgen dat het ritje vlekkeloos verloopt. Gebrek aan ervaring zal geen grote rol spelen. Daarnaast hebben wij een ophaal en breng service door heel Nederland, dan wordt je thuis opgehaald en wordt je na je Lamborghini ritje weer netjes thuis afgezet.

Lamborghini Huren met rijbewijs

Al boven  de 18? Dan kun je via de normale weg natuurlijk ook onze Gallardo huren. Dan kun je zelfstandig over de Nederlandse wegen scheuren in dit stuk Italiaans vakmanschap

Lamborghini Gallardo

Topsnelheid 314 km/h

0-100km/u 4,0s

Zelfstandig besturen

Open chat
1
Vragen? Stuur ons een Whatsapp!
Kleine vraag? Stuur ons een Whatsapp!