Supercar als trouwauto

Haal- en brengservice

Zelf rijden vanaf 21 jaar

Vroeger bonden we blikjes achter onze auto’s na het trouwen. De bedoeling was om boze geesten weg te jagen en natuurlijk om op te vallen. Er worden tegenwoordig niet zo vaak meer boze geesten weggejaagd, maar als net getrouwd stel is het nog steeds heel goed mogelijk om jullie trouwauto op te laten vallen.

Neem een cabrio!

Omdat je als net getrouwd echtpaar natuurlijk graag gezien willen worden, raden wij vaak aan om te kiezen voor een van onze convertibles. Dan kun je volop genieten van de zon als het weer het toelaat, en ben je ook beschermd tegen slechter weer wanneer nodig.

De cabrio die op dit moment beschikbaar is, is de Lamborghini Gallardo. Deze auto is ideaal als trouwauto omdat hij er niet al te modern uit ziet en een lagere instap heeft.

Ferrari als trouwauto

Kies voor een Ferrari als trouwauto. Het merk met misschien wel het meeste karakter ter wereld! Combineer comfort, elegantie en sportiviteit met onze Ferrari California! Bij mooi weer kan het dak eraf voor een nog uniekere ervaring.

Of ga je voor misschien wel de Ferrari met volgens experts de beste vormgeving ooit, de F430! Pure passie en sportiviteit.
Met een van onze Ferrari’s val je zeker op!

Trouwauto voor hele of halve dagen

Bij zeker supercar verhuur is het voordeliger om auto’s te huren voor halve of hele dagen. Zo kun je lekker de tijd nemen met een van onze droomauto’s. Ook bieden wij een haal en breng service aan door heel Nederland, dat geeft hopelijk wat rust op deze drukke maar speciale dag.

Cabrio's

Lamborghini Gallardo

Topsnelheid 314 km/h

0-100km/u 4,0s

Zelfstandig besturen

Ferrari California

Topsnelheid 295 km/h

0-100km/u 4,3 sec

Zelfstandig besturen

Ook mooi

Ferrari F430

Topsnelheid 315 km/h

0-100km/u 4,0s

Zelfstandig besturen

Open chat
1
Vragen? Stuur ons een Whatsapp!
Kleine vraag? Stuur ons een Whatsapp!